مخازن فایبرگلاس () از لحاظ شکل ظاهری به دو نوع اصلی تقسیم می شوند که کارشناسان «آرتاکامپوزیت» ضمن ارائه مشاوره رایگان بسته به نیاز مشتریان تولید و ارائه می‌دهند:

بعلت مزایا و ویژگی‌های فراوانی که دارند امروزه بیشتر مورد توجه قرار گرفته‌اند و از انواع مخازن فلزی، بتنی و پلاستیکی پیشی گرفته‌اند. در این مقاله می‌توانید مزایای مخازن فایبرگلاس را مشاهده نمایید.

انواع مخازن فایبرگلاس:

الف : استوانه‌ای (Cylindrical fiberglass tank)

ظرفیت مناسب برای مخزن فایبرگلاس استوانه‌ای تا حجم ۴۰ متر مکعب می‌باشد. (برای حجم‌های بالاتر باید نوع سیال و شرایط محیطی را با کارشناسان «آرتا کامپوزیت» در میان بگذارید تا بهترین پیشنهاد را با شما داشته باشند). بدنه مخازن فایبرگلاس استوانه‌ای معمولا به روش فرآیند رشته پیچی (Filament Winding) تولید می‌شود.

تولید مخازن فایبرگلاس استوانه ای
تولید مخازن فایبرگلاس استوانه ای

مخزن فایبرگلاس که به این روش تولید می‌شوند در نهایت قادر به تحمل فشاری تا حدود ۳۰ بار می باشند. آرتاکامپوزیت برای اطمینان مشتریان خود مخازن تولیدی را به لحاظ تحمل فشار به مدت یک سال و در صورت نیاز به مدت بیشتری ضمانت می‌کند.

این مخازن برای سیال‌ها و مایعات مختلفی در بازه PH از ۲ تا ۱۲٫۵ قابل استفاده است. در صورتی که میزان اسیدیته سیال شما در این بازه قرار ندارد حتما قبل از انجام سفارش، از کارشناسان «آرتا کامپوزیت» راهنمایی بگیرید.

ب: مخزن فایبرگلاس مکعبی (Cubic fiberglass tank)

این مدل نسل جدیدی از مخازن فایبرگلاس می‌باشد که عمر ورود آنها به صنعت کشور حدود دو دهه می‌شود. مخزن فایبرگلاس مکعبی برای نگه داری حجم گسترده‌ای از آب و یا سیال‌هایی که PH متعادلی دارند در نظر گرفته می‌شود.

مخزن فایبرگلاس مکعبی
مخزن فایبرگلاس مکعبی

مخزن کامپوزیت مکعبی از پانل‌های فایبرگلاس ساخته می‌شود که با قرارگیری این پانل ها در کنار یکدیگر دیواره‌ای مستحکم ایجاد کرده و حجم بسیار گسترده ای از مایعات را تا ۳۰۰۰ متر مکعب و حتی بیشتر پوشش می‌دهد.

از بزرگترین محاسن می‌توان به نصب بسیار ساده و آسان آن، قابلیت دمونتاژ و جابجایی در صورت نیاز ، بهای اقتصادی و طول عمر بسیار بالای آنها ، اشاره کرد. بخاطر همین مزایا اخیرا برای مجتمع‌ها بزرگ و مراکز آتش‌نشانی از این نوع مخازن برای ذخیره و نگهداری آب استفاده می‌کنند.

از لحاظ کاربردی مخازن فایبرگلاس به دو نوع سطحی یا زیرزمینی هم تقسیم می‌شوند.

تولید مخازن GRP فایبرگلاس

الف) مخزن فایبرگلاس سطحی (روی زمین)

این نوع مخازن کاربرد بیشتری از مخازن زیرزمینی دارند و در صنایع بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی از کاربردهای مخازن سطحی عبارتند از : ذخیره آب شرب، مخازن اسید، مخازن مواد نفتی و شیمیایی، مواد جامد گرانول مانند کود و غلات، سموم و آفت کش‌ها و …

مخازن فایبرگلاس زیرزمینی

ب) مخزن فایبرگلاس زیر زمینی یا دفنی

این مخازن زیرزمینی چون از جنس فایبرگلاس هستند که ماده‌ای مقاوم در برابر خورندگی و فرسودگی است بنابراین به راحتی عوارض محیطی زیر زمین را تحمل کرده و طول عمر بالایی دارند. مخازن زیرزمینی عمدتا برای صرفه‌جویی در فضا استفاده می‌شوند.
از مهمترین کاربرد مخازن زیرزمینی می‌توان به ذخیره و بازیافت فاضلاب و پسماندها اشاره کرد.

مخازن فایبرگلاس زیرزمینی
مخازن فایبرگلاس زیرزمینی

کارشناسان آرتاکامپوزیت در کنار شما هستند تا با مشاوره‌های تخصصی خود شما را در دستیابی به بهترین و باکیفیت‌ترین مخازن فایبرگلاس متناسب با پروژه‌تان یاری کنند.
برای ارتباط با کارشناسان ما به قسمت تماس با ما در سایت مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *